LCD TV – hjemmekino til lav pris

Av | januar 22, 2022

I snart et år nå har jeg spart for å kjøpe en LCD-TV sammen med et hjemmekinoanlegg. Min idé for å slappe av og lindre stress er å se en god film. Ingenting kan være bedre enn å se en film etter eget valg hjemmefra på favorittsofaen din.

For et år siden, da jeg virkelig ønsket å kjøpe en LCD-TV, var prisen godt over budsjettet mitt, og det var en luksus for en person som akkurat skulle begynne. Men de siste par månedene, når jakten på en lukrativ avtale med et kjent merke og en overkommelig pris har startet igjen, har jeg innsett at prisene ser ut til å ha falt betydelig. På grunn av reduserte priser har LCD-TV-er konkurrert hardt med plasma-TV-er og til og med overgått dem på mange internasjonale markeder.

LCD betyr flytende krystallskjerm. Mellom de to glassene er det flytende krystaller som er elektrisk ladet for å danne et bilde. Bildet av en plasma-TV kan være litt bedre enn en IR fordi de kan overføre svart bedre enn en IR, og gir god kontrast.

Selv om små detaljer er bedre synlige på LCD-skjermen på grunn av det større antallet piksler på skjermen, var de tidligere kun tilgjengelige i mindre størrelser, noe som ga preferanse til plasma-TVer. De er nå tilgjengelige i alle størrelser, selv i størrelser over førti tommer, og de er like gode eller bedre enn ytelsen til plasma-TVer.

LCD-skjermer er mye brukt som dataskjermer. De er ikke bare flate og lette, men bruker også tretti prosent mindre energi. En annen interessant faktor som fanget min oppmerksomhet var de 60 000 timene som satt fast på LCD-skjermene. Dette er antallet timer som LCD-skjermen kan ses gjennom med optimal bildekvalitet. En liten ulempe er at LCD-TV-en ikke er veldig godt synlig fra skarpe vinkler.

Ettersom flere og flere mennesker kobler seg til TV, og dataskjermer blir en nødvendighet for mennesker over hele verden, investerer produsenter milliarder av dollar i forskning. De ledende merkene i denne kategorien er Samsung, Phillips, Sony, LG og Sharp. Innen 2011 forventes antallet LCD-TVer å vokse til seksti-en million fra rundt tolv millioner i 2006. Det er forventet at innen 2011 vil markedet for LCD-TVer koste 25 millioner dollar.

Noen ledende produsenter bruker til og med produsenter av original design (ODM) og leverandører av elektroniske produksjonstjenester (EMS) for å møte økende etterspørsel. Den største fordelen for forbrukeren var konkurransen mellom merkene i størrelse, bildekvalitet og pris.

I tillegg til priser har de ledende merkene mange egenskaper som kan sammenlignes. Jeg ble teknisk sett veldig klar over funksjonene til LCD-TV-er etter at jeg undersøkte dem i noen uker. Jeg ville bare at dette kjøpet mitt skulle være perfekt. For meg er TV-titting ikke bare levende bilder, men også en opplevelse som burde være perfekt.

Etter mye research i e-kjøpesentre og på nett, kjøpte jeg endelig en LCD-TV, som er det beste kjøpet for meg, innenfor budsjettet mitt. Jeg plasserte min dyrebare ting ved siden av hjemmekinoen, og gjorde et lite rom til en minikomfortkino.

Rundt kastes poser med teppe og klimaanlegg. Nå kan ikke vennene mine stå foran det koselige rommet mitt og invitere seg selv nesten hver helg. Mange velger den filmen de velger, noe som noen ganger irriterer meg.

Det er noen venner som overnatter etter det sene showet og noen kommer med mat. Mens jeg elsker å tilbringe tid med dem, prøver jeg nå å overbevise dem om å ha sin egen LCD-TV slik at jeg kan få min nye LCD-TV. Noen ser ut til å være overbevist, mens andre gjerne behandler min LCD-TV som sin egen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.