Kettler Marathon ST tredemølle

Av | april 4, 2022

Som langdistanseløper prøver jeg å blande løpene mine mellom landevei, langrenn og på tredemøller. Dette holder treningene varierte, stopper kjedsomheten og gjør at jeg kan trene uansett vær.

Jeg vil anbefale en tredemølle til alle med alle kondisjonsnivåer. De gir en helårs kilde til trening, og med den nyeste teknologien kan du enkelt overvåke fremgangen din, uansett hva målene dine måtte være.

Jeg var nylig så heldig å prøve ut Kettler Marathon ST tredemølle. Jeg sammenligner ofte Kettler med Audi da de begge fokuserer på kvalitet så vel som design. Denne tredemøllen følger Kettler-prinsippene til punkt og prikke.

Under testkjøringen var det som imponerte meg mest selve dekket. Den var veldig godt dempet og selv om det bare var en kort løpetur kan jeg se at bruk av Marathon ST vil være mye bedre for leddene dine enn landeveisløping.

Jeg er ganske delvis til god gammeldags manuell kontroll, men en rask lek med de innebygde programmene har konvertert meg til dem. Selve programmene jobber med hastighets- eller stigningsintervaller eller mål som du selv setter. Et fint eksempel ville være kalorimålprogrammet som lar deg løpe av morgenmarsbaren (det tok meg mindre enn en halvtime!)

Jeg satte meg på brystbeltet og likte det hjertefrekvenskontrollerte programmet. Gjennom hele løpeturen holdt LCD-skjermen meg oppdatert da jeg beveget meg nærmere målene mine.

Nøkkelegenskapene til Kettler Marathon ST er:

 • 1,8 HK kontinuerlig motor
 • 6 faste programmer eller full manuell kontroll
 • Integrert Polar brystbeltemottaker med 1 pulsstyrt program
 • Bakgrunnsbelyst blå LCD-skjerm
 • Løpeareal: 132 x 48 cm
 • Hastighet 1-16 km/t / 0-10 mph
 • Helling 0-12 %
 • 120 kg / 18 steiner maksimal brukervekt
 • 3 års garanti som dekker deler og arbeid

På grunn av sin suverene byggekvalitet og funksjoner vil jeg anbefale Kettler Marathon ST for:

 • Nybegynnere som ønsker en maskin som vil takle når de forbedrer seg
 • Klubbløpere på grunn av sin kraftige konstruksjon
 • De som liker å løpe, men ønsker å ta ekstra vare på leddene sine

Med en maskin av dette kaliberet kan du forvente utmerket ettersalgsservice, og Kettler har ikke skuffet her. Marathon ST kommer med hele 3 års garanti som dekker deler og arbeid dersom noe skulle gå galt.

Ta en titt på Kettler Marathon ST tredemølle. Du vil bli imponert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.