Gratis iPhone skjermbeskytter

Av | mars 27, 2022

Dette er ett iPhone-tilbehør som enhver iPhone-bruker alltid bør ha – iPhone-skjermbeskytteren. Siden iPhone har en berøringsskjerm LCD, vil den ha større sannsynlighet for riper fra negler eller støv og olje fra hendene. Vi vet alle hvor vanskelig det er å rengjøre iPhones LCD eller olje og fingeravtrykk. Derfor er skjermbeskytter et must og det første tilbehøret som vår iPhone trenger.

Jeg kjøpte en gang denne skjermbeskytteren til iPhonen min, og jeg kastet den etter noen dagers bruk. Den hadde ikke noe godt lim. Jeg følte at jeg hadde et bordunderlag på et bord. Den beveget seg alltid når jeg bruker berøringsskjermen. Når jeg prøver å sette den på riktig plass, fikk den olje og bobler. Jeg trodde det bare var ubrukelig.

Så fant jeg denne nye skjermbeskytteren og jeg ble imponert. For det første er det ikke spinkelt. For det andre er det ikke i veien for min bruk av LCD-skjermen og berøringsskjermen. Den har også et veldig godt lim. Når du trekker den opp, har den ingen rester eller bobler.

Det føles som om jeg ikke brukte noen skjermbeskytter. Fingrene mine glir jevnt og berøringsskjermen reagerer veldig raskt som gjør at beskytteren ikke er veldig tykk. Dette er min første investering etter at jeg kjøpte min iPhone 3G.

Jeg liker ikke å legge iPhonen min i vesken fordi den er klumpete. Jeg vil bare legge den i lommen og få den umiddelbart fra lommen når jeg trenger å ringe noen eller når noen ringer meg. Det er derfor jeg virkelig trenger en pålitelig beskytter. Så langt har ikke iPhonen min en eneste ripe selv om jeg ikke legger den i en pose.

Slik får du gratis iPhone skjermbeskytter. Nyt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.