10 книги за успеха на конните надбягвания

By | септември 10, 2021

Конните надбягвания могат да бъдат трудни за започване на начинаещия, който научава за формата, условията на пистата и кой ездач се справя добре в момента. За тези от вас, които искат да намокрят краката си, ето списък с десетте най -добри книги, които да ви помогнат да подобрите знанията си по конен спорт. Този списък е изцяло субективен и мнението за най -добрите книги ще се промени. Каня ви да публикувате всяка друга книга, която смятате, че е полезна за другите членове.

1. Хендикап 101: Грунд за конни надбягвания, без Брад (2007)

Печеленето на състезания не означава, че имате нужда от напреднал коефициент на интелигентност, а просто, че имате основни познания по състезателна механика – тази книга ви учи на това. Безплатните основи на уврежданията са лесни за разбиране от начинаещ, както и за опресняване за ездача -ветеран. Тази книга обяснява как индивидуалните характеристики на кон, като здраве, навици и ниво на умения, влизат в игра, когато решавате дали да заложите на този кон или не. Ездач, който се научи да разпознава и използва характеристиките на коня, може след това да осъзнае, че печелещите залози са в неговото или нейното бъдеще. Този буквар предоставя практически начини да изберете победители и да избегнете губещи.

2. Залагания на конни надбягвания, Ричард Енг (2005)

Искате ли да можете да отидете на пистата с група приятели и да се чувствате сякаш знаете какво правите? Искате ли да можете да правите по -интелигентни залози, които увеличават шансовете ви да се приберете у дома с долари в джоба си? Четенето на тази книга отговаря на тези въпроси за вас. С повече от 20 години опит в конната индустрия, Eng съсредоточи тази книга върху научаването как да залагате и как да увеличите шансовете си за печалба. Той не обръща особено внимание на уменията с увреждания. Тази книга ви учи как да четете състезателни формуляри, които сериозните залагащи използват, за да увеличат шансовете си за печалба. В края има отличен речник, в който авторът обяснява цялата терминология на индустрията, за да разбере всяка дума, която използва, за да опише опита на конните състезания.

3. Пълен хендикап, Джеймс Куин (2013)

Тази книга може да помогне на начинаещия ездач, както и на опитни инвалиди. Казано е, че четенето е задължително за всеки, който сериозно се стреми да прави повече печеливши залози, отколкото губещи. Джеймс Куин има над 40 години опит в конната индустрия и представи най -важните основни умения за хора с увреждания, които е научил през тези години, както и новите идеи, които е научил през този век на чистокръвни състезания, всичко в тази книга.

4. Как да превърнете всеки ипотечен път във вашата машина за пари (и да бъдете само един от 2%, които правят), Грег Бумър Рай (2005)

Светът с увреждания от конни надбягвания може да бъде много вълнуващ и тази книга ви помага да го отворите пред вас. Проектиран да ви научи на всичко, което трябва да знаете за конните надбягвания с увреждания, от изучаването на силни стратегии за залагане до успешното управление на парите ви, за да имате по -голям шанс за успех. Чрез него ще научите уменията да останете за цял живот. Тази изчерпателна книга използва много разбираеми термини, които са дефинирани и обяснени, като понякога дават примери. Ще научите как да анализирате състезание, като прочетете и разберете формуляра за ежедневно състезание и оцените всеки кон, за да определите дали да заложите на състезанието или не.

5. Заложете на най -доброто: Експертни стратегии от водещите американски инвалиди, DFR Press (2001)

По времето, когато беше публикувана, това беше най -обширната книга за чистокръвни конни надбягвания за инвалиди, публикувана за повече от десетилетие. С девет различни глави, написани от девет различни автори по девет различни теми от света на конните надбягвания, тази книга ще привлече както начинаещи, така и експерти с увреждания. Примерни глави са Beyer в Simulcasting, Quinn on Class и Brohamar on Pace. Ако не искате да купувате 9 отделни книги по тези 9 конкретни теми, тогава тази книга ще бъде добро място да започнете да научавате за всяка от тях.

6. Pure Race 21st Century Betting: A Professional Guide for Horse Players, Steven Davidowitz (2009)

Тази книга е третото преработено и актуализирано издание в класиката на автора „Pure Betting Blood“, публикувана за първи път преди повече от три десетилетия. Книгата е толкова популярна и има толкова отдадени последователи сред младите фенове на състезанията и ветерани играчи, че тя е стандарт на конната индустрия за инвалиди в продължение на десетилетия. Това наскоро преработено издание обяснява последните промени в индустрията, като синтетични повърхности. “, съюзи за залагания, софтуерни програми и др. Виждали ли сте някога миналото представяне на кон и сте се чудили какво прави то в състезанието днес? Тази книга ще отговори на този въпрос, както и на безброй въпроси. Сред разгледаните са различни теми като предразсъдъци относно намерението на треньора. Тази стандартна книга за хората с увреждания ще се превърне в любимо четиво за начинаещи ездачи, както и като добре дошла освежителна напитка за опитни ездачи.

7. Най -доброто от инвалидността на чистата раса: Съвети за уврежданията, Джеймс Куин (1987).

Книгата на Куин съдържа 48 есета на някои от най -знаещите от чистата раса, включително Том Ейнсли, Андрю Байер, Уилям Куирин и него. Отделни есета обясняват тази авторска система и дават примери за това как работи всяка. Някои от системите са твърде сложни, за да се съберат в глава, а есетата са трудни за следване. Но като цяло есетата стимулират апетита на рицаря да чете оригиналните книги, изброени в забележителна библиография. Темите, вариращи от стратегия за залагания до увреждания до визуален анализ на коне на полето, правят тази приобщаваща колекция от писания полезна за всякакъв вид увреждания. Ако търсите добре закръглена книга за методологиите на хората с увреждания, това може да е това.

8. Екзотични залагания: Как да спечелите множество, множество конски залози и да спечелите най -големите състезателни награди, Стив Крист (2006)

„Прекратяването на състезание е само половината от битката, залогът е другото.“ Стратегията на Крист учи ездача да печели повече пари, като залага на много екзотични залози, включително дневни двойки, прецета, трифекта, кинела, суперфекта, снимки 3, 4 и 6. Крист казва, че тази книга не е свързана с подбора на победителите на пистата , но ни учи как залаганията са също толкова важни, колкото искате – особено в конния свят на 21 -ви век, където новите начини за залагане, като суперфекта и избор четири, надминаха победата, мястото и външния вид на залозите за деня . Миналото. И сериозните, и обикновените ездачи ще се възползват от разбирането на стратегиите и механиката на тези екзотични залози.

9. Затруднения в модерния темп, Том Брохамер (2000).

„Състезание стъпка по стъпка“ е една от най -старите поговорки, които ще чуете на състезателна писта, а тази книга е подходящата книга за хора с увреждания. За начинаещи четенето на стила на бягане ще даде представа как ще се проведе състезанието и кои коне ще се възползват от възможния ритъм. За експерти Главата за методология на Сартин определя нов метод за анализ на темпото на състезанието. Авторът използва методологията на Сартин, за да развие своята техника за конни надбягвания с увреждания. Той разгледа стиловете на бягане, времената на завъртане, вариантите на пистата, разпределението на мощността и равното време при прогнозиране на състезателната стратегия и резултата. Списъци с формуляри за ежедневни състезания са поставени в цялата книга.

10. Ainslie Пълно ръководство за Pure Racing, Том Ейнсли (1988)

Това трето издание се нарича „най -пълното, изчерпателно и надеждно ръководство за увреждания и разбиране на чистокръвните състезания“. Макар че някои от идеите му може да звучат остарели от днешните състезателни стандарти, безброй поколения хора режат зъбите си върху основните умения за хора с увреждания, които Айнсли преподава – умения, необходими, за да ви помогнат да станете „експерти с увреждания“ и да можете да избирате последователно победителите . Някои от основите, обхванати от автора, са клас, разстояние, форма, скорост, условия на пистата, ездачи и треньори и развъждане.

След като отделите време да прочетете тази статия за тези невероятни книги, за да научите залагания и да изградите уменията си за хора с увреждания, не забравяйте да се регистрирате за услугата БЕЗПЛАТНИ съвети за залагания на коне http://bettingforwinners.com предлагаме заедно с нашите безплатни съвети за конни надбягвания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *