Училища за обучение на коне

By | септември 13, 2021

Ако искате да се върнете към добър треньор по конен спорт, може да посетите училища за конен спорт. Образованието е изключително важно и това важи и при правилното обучение на коне. Като станете добър треньор, можете също да помогнете на своите умения за езда.

На различни места по света има различни училища за езда. Намерете училище във вашия район и осъзнайте, че има кариера да бъдете дресьор на коне. Докато се записвате, вие лично ще работите с коне и също така ще получите академично образование. Ще бъдат предоставени и указания за пътуване за текущи проучвания.

Ако искате да имате кариера в обучението на коне, можете да се присъедините към стажантски програми. Сертификатите за инструктори се представят в училищата по езда като доказателство, че вече сте слушали и развили необходимите умения като начин да бъдете ефективен ездач. За тези, които искат да получат висше образование по конете, можете да се запишете в академични училища. Кариерните училища също са отворени за пазители на коне, които искат да научат за обучението на коне и цялата конна индустрия.

Училищата са разделени в няколко категории, които включват съпровод – сертифициране за обучители по конен спорт, стажантски програми, академични училища, стоматологични училища, училища за масаж, кариера, училища за езда, училища по конен спорт, продукти на образователни треньори и училища за езда.

Училищата за езда се фокусират повече върху развитието на езда на човек, докато училищата по езда се фокусират върху по -широкото образование. Можете да извлечете много от последното, тъй като ще се научите как да тренирате, напредвате и поддържате коня си. Освен това ще научите и как да разберете ума на коня си, как да го поддържате и правилното здравеопазване, умения за езда, обучение и как да постигнете лични цели.

Ето списък на много училища за обучение по конете:

Cowboy School – в това училище ще наблюдавате начина да говорите по -добре с коня си, всичко за партньорството и връзката. Ездата е основата на обучението на коне. След като посетите това училище, ще имате силна връзка или партньорство с коня си. Ще научите за стойността да бъдеш добър треньор. Това училище за обучение се намира в Аризона.

Twister Heller – ако искате да бъдете ефективен треньор по конете, първо трябва да кандидатствате в Twister Heller. Той може да ви води през редица неща от разработването на собствена програма за обучение на коне до ставане на практикуващ ездач. Чрез това обучение можете да станете един от най -големите треньори, познати сега. Twister Heller се намира в Аризона.

Кати Барбарите – тя е треньор на коне, нежен специалист. Ще научите как да станете постоянен ездач, приятел на коне и много добър ездач. Ще научите за полевата работа и подобряването на отношенията с вашия приятел животно.

Езда на Raye Lochert – комуникацията с коне е от съществено значение, ако искате да станете добър треньор. Можете да откриете методите за обучение на конете на Raye. Raye използва положителна обратна връзка по достъпен и приятелски начин. След обучението ще наблюдавате как да обработвате различни проблеми, свързани с коня ви, и ще можете да лекувате или подпомагате поведението на коня си. Raye School се намира в Ню Йорк.

Това са само три от конните училища, които можете да разгледате. Ако искате кариера в обучението на коне и имате лидерска страст да го направите, започнете да тренирате сега. Учете се само от най -добрите и решителни треньори на коне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *