Category Archives: надбягване

Зрелищно видео: Надбягване с двуколки се проведе край Войнягово

Air Taxi – Air Charter – Каква е разликата в цените?

Терминът „въздушно такси“ се отнася до самолетна услуга, която осигурява транспорт на хора при поискване. Тоест, можете да летите с частен самолет, когато искате да отидете и да не резервирате пътуване, което е било предварително планирано. Въздушният чартър е форма на въздушно такси, но самолети от нов клас и нови бизнес модели предефинират „въздушното такси“,… Read More »

Предимства на частната линейка пред публичните линейки

Линейките са превозни средства, използвани за спешен или не спешен транспорт на пациент извън болница или друго медицинско заведение. Те работят с медицински персонал, включително специалисти на линейки и медицински техници, където е необходимо. Те осигуряват незабавна медицинска помощ и следят отблизо пациентите в близката болница или спешното отделение. Те също така превозват пациенти, които… Read More »

"21" Клуб – Алфред Хичкок е постоянен покровител през целия си живот

Когато мислите за нощния живот преди Втората световна война, образите на нощна почивка се появяват в малките часове на сутринта и музика преди зазоряване. Никъде не представлява присъствие извън града като Ню Йорк през 30-те и 40-те години. Това беше легендарен момент. След като четиригодишният изпитателен срок беше отменен, Кинг Конг нае Фей Рей до… Read More »

Преди 50 години: „1968 беше ужасна година“

1968 беше ужасна година Конете са голям бизнес в Кентъки и дори учениците знаеха за противоречията в Луисвил преди 50 години. Той започна да се качва в първата събота на май, доколкото знаехме. Губернаторът на Кентъки Луи Нун и кандидатът за президент Ричард Никсън наблюдаваха от трибуните как образът на танцьорите умира от дъното, с… Read More »

Конни надбягвания – спортът на кралете

Преди хиляди години хората откриха, че животното от ордена Equus е добро за транспортиране и олекотяване на товари. Тогава един ден, тъй като човечеството като цяло е естествен конкурент, започнахме да използваме това животно, наречено кон, в надпревара с другите. Тогава човек започна да отглежда коне, за да се отличава със скорост и издръжливост. Когато… Read More »

1920 – Златният век на мъдрите състезания

Подобно на бейзболните звезди от онази епоха – Тай Коби, Баби Рут – имената на най -големите коне от вълнуващото десетилетие са с нас, десетилетия след като повечето от свидетелите на тяхната слава са мъртви. Кой не е чувал за O Ovar? В култовото десетилетие големите състезателни коне се превръщат в икони и остават икони.… Read More »

Голямата конна надпревара от седемдесетте

70 -те години са едно от последните десетилетия, когато интелигентните раси доминират в обществото, както през 20 -те, 30 -те и 40 -те години, когато големи коне като Man O’War, Seabiscuit и Citation напуснаха спорта. Знаменитости за герои на съвестната култура. 70 -те години представляват едно от последните десетилетия, когато мъдрите раси доминират в обществото,… Read More »

Всичко, което трябва да знаете за личните услуги на линейка

Всички живеем в епоха, в която даваме минимален приоритет на здравето си. Здравословният начин на живот, който сме имали, сега е сведен почти до нищо. Това може да се види по начина, по който толкова големи спешни случаи и болници се случват в големите градове по света. Спешните медицински случаи всъщност могат да дойдат навсякъде… Read More »

4 Ползи от линейката на въздуха

Преди няколко десетилетия населението на света е било около 2-3 милиарда. Хората често ядоха органична храна. За разлика от днешното поколение, е по -малко вероятно да се разболеят или да се разболеят. Следователно не е имало толкова много случаи на спешна медицинска помощ. Днес населението на света е около 8 милиарда, което е зашеметяващо. С… Read More »

Наемането на самолет създава усещане за бизнес

Ако все още не знаете как да наемете самолет, има смисъл за бизнес. Това се дължи на много причини и ако искате да управлявате успешен бизнес, тогава трябва да знаете кога става въпрос за бизнес джетове. Много компании избират да ръководят служителите си лично на срещи. Това е така, защото всъщност означава много повече бизнес.… Read More »