Category Archives: грижа за конете

грижа за конете, Здраве и грижа за конете

 

Конни надбягвания: Как да намерите фалшиви любими и да се отървете от тях – част 2

Как да намерите фалшиви фаворити и да се отървете от тях може да се направи до известна степен с тези указатели. Да започна: (1) Липса на познания за конните надбягвания. (2) Не спечели миналия път, но изглежда, че конят може да спечели фаворита. (3) Ако конят изглежда като очевиден победител по някакъв начин с ниски… Read More »

Значението на осведомеността за здравето

В наши дни хората стават все по -здрави. Здравните добавки са важна част от стремежа към благополучие и здравословен начин на живот. Добавките са хапчета, прахове или сиропи, които предлагат медицински ползи или допълнително хранене. Когато се приемат заедно със здравословна диета, добавките са наистина по -полезни за здравето. Повечето добавки са направени с естествени… Read More »

Как да спестите пари от добавки за коне

През последните две години работя в индустрията за добавки към конете и научих много неща, за които много малко хора от общността на конете знаят. В днешната статия бих искал да ви отведа зад завесата и да споделя с вас някои малко известни неща, които не само ще ви помогнат да изберете най -добрите продукти… Read More »

Конна машина за упражнения – Изгаря мазнините и тонизира корема, краката, корема, бедрата и бедрата

Тренировъчната машина за езда е един от най -вълнуващите и забавни начини да изгаряте мазнините и да тонизирате основните си мускули, без да се налага да излизате от къщата си. Представете си, че можете да тонизирате цялото си тяло и да се възползвате от всички предимства на фитнес за езда всеки ден, докато гледате любимата… Read More »

Конна среща – западна или английска? Основания

Едно нещо, което трябва да решите, е дали да карате на английски или западен. Има ясна разлика между двете дисциплини и необходимата връзка ще зависи от това, което изберете. Някои хора са привлечени от западната езда, защото не са необходими толкова много инструменти за коня. Ако сте в състезания с барел и родео, това определено… Read More »

KSM -66 Ashwagandha – Ползи за здравето

Ашваганда, билка, намира широко приложение в аюрведическата медицина. Той е широко известен като индийски женшен. KSM-66 Ashwagandha обаче по никакъв начин не е свързан с женшен. Ашваганда се състои от две санскритски думи, „ашва“, което означава „кон“ и „ганда“, което означава „миризма“. Тези думи хвърлят светлина върху свойствата на билката. Действа като успокоително и успокоява… Read More »

Значението на регулирането на вашето конско време

Независимо дали яздите рокля – трябва да поддържате равномерно темпо за коня си или да рискувате той да загуби равновесие и темпо. Всеки кон има свой собствен уникален ритъм и след като го намерите, вие ще имате ключа към финалното изпълнение. Тъй като конят е толкова в унисон с ездача, първо трябва да се погрижите… Read More »

Училища за обучение на коне

Ако искате да се върнете към добър треньор по конен спорт, може да посетите училища за конен спорт. Образованието е изключително важно и това важи и при правилното обучение на коне. Като станете добър треньор, можете също да помогнете на своите умения за езда. На различни места по света има различни училища за езда. Намерете… Read More »

Преквалифицирайте вашите домашни любимци Домашни любимци

Всички ние притежаваме този кон – този, който стоеше на полето и не правеше нищо друго освен да лети на мухи, да яде и да преобразува кислорода във въглероден диоксид в продължение на година или повече. Наистина, това може да бъде наистина добър кон; NFSE знаят откъде да започнат процеса на лечение и презаетост. В… Read More »

Тайната номер 1 за обучение на вашия тракенен кон е комуникацията с животни!

Борите ли се с проблем с поведението или тренирате с вашия Trakehner? Конете Тракенер са проницателни, талантливи, интелигентни спортисти. Но ако яздите от грешната страна на вашия спортен кон, независимо от тяхната порода, тогава нещата могат да се объркат набързо. Ако някой от тези сценарии ви се струва познат, тогава имате истински проблем в ръцете… Read More »