За нас

Aircraft Management Group, Inc. предоставя услуги за управление на въздухоплавателни средства и чартърни частни самолети от Международното летище в Питсбърг и в САЩ, Канада, Мексико и Карибите.

Групата за управление на въздухоплавателни средства е основана през април 2006 г.като част от 91 Оператора с мандат да предоставя най-добрите услуги за управление на въздухоплавателни средства на нашите клиенти и техните частни самолети. Нашият специален опит е да обслужваме клиенти, които споделят собствеността на своите въздухоплавателни средства с една или повече страни. Ние предлагаме възможност за безпроблемно управление на съвместни самолети.

От март 2009 г.Aircraft Management Group е получател на сертификат за федерална авиационна регулация (FAR), част 135, от Федералната авиационна администрация (FAA), който позволява на компанията да изпълнява чартърни полети при поискване в САЩ. Освен това, Авиокомпания Management Group спечели Канадски сертификат за експлоатация на чуждестранни въздухоплавателни средства (FAOC)от Transport Canada, както и разрешение за експлоатация от Канадския превозно агенция (CTA), което позволява на компанията да изпълнява част от 135 чартърни полети по заявка между Канада и САЩ и обратно.

Ние непрекъснато се стремим да поддържаме най-високите стандарти за безопасност и обслужване, като предоставяме опитен екипаж над изискванията на FAA за обучение и обслужваме самолетите на нашите клиенти с най-добрите професионалисти в индустрията. Гордеем се, че сме екип за управление на въздухоплавателни средства.

Екипът за управление на въздухоплавателни средства е оборудван с всичко необходимо, за да отговори на всички ваши нужди за управление на въздухоплавателни средства.